AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot yıkamak

Kahve falında yeşil ot yıkamak

Kahve falında yeşil ot yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ot yıkamak attığı her adımda zarara uğrayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Kahve falında ot yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot almak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek para ve makam sahibi olacağına, iyilik görüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ot tutmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ot yemek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ot vermek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir