AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot almak

Kahve falında yeşil ot almak

Kahve falında yeşil ot almak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot almak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot vermek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, servet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil otlar toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ot kesmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yıkamak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, bereketli işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir