AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot vermek

Kahve falında yeşil ot vermek

Kahve falında yeşil ot vermek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının güzelleşeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek ferah bir eve geçileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek zor ve stresli günler geçireceğine, fal sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ot yıkamak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına işarettir.

Kahve falında kuru yeşil ot görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ot görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yolmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir