AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot tutmak

Kahve falında yeşil ot tutmak

Kahve falında yeşil ot tutmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çocuk sahibi olacağına, işlerinin düzeleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ot tutmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil ot tutmak günahkâr olacağına, bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ot tutmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Kahve falında yeşil ot kesmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil otlar toplamak dinini yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yolmak fakirleşeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir