AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot yemek

Kahve falında yeşil ot yemek

Kahve falında yeşil ot yemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot yemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ot yemek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot vermek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ot almak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ot kesmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir