Kahve falında ot yıkamak

Kahve falında ot yıkamak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ot yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Kahve falında ot yıkamak işlerini yoluna koymayı başaracağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yıkamak bir konuda destek alacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek her geçen gün başarıların artacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otlarda yürümek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında eşek otlatmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek hayırlı haberler duyacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında topraktan ot koparmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ot çiğnemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top