AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot yemek görmek

Kahve falında yeşil ot yemek görmek

Kahve falında yeşil ot yemek görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ot yemek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ot yemek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, onları gücendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yolmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik ot görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek bir yere taşınmaya, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot kesmek planların sarkacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir