AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş yeşil ot gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş ot görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek güzel günlere kavuşacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ot kesmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot tutmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir