AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeşil otlar görmek

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil otlar gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun otlar görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye inanılır.

Kahve falında yeşil ot yolmak insanlara öncülük edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir