AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot toplamak

Kahve falında yeşil ot toplamak

Kahve falında yeşil ot toplamak variyetinin her geçen gün artacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot toplamak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yeşil otlar toplamak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ot toplamak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ayrık otu toplamak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Kahve falında yemlik otu toplamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, ev taşımaya işarettir.

Kahve falında dağda ot toplamak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabani ot toplamak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir