AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot kesmek

Kahve falında yeşil ot kesmek

Kahve falında yeşil ot kesmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot kesmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yeşil ot kesmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Kahve falında kuru ot kesmek prestij kaybı yaşanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot kesmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ot yıkamak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil otlar toplamak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ot tutmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir