AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot topladığını görmek

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında yeşil ot topladığını gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında yeşil otlar toplamak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında bahçede ot toplamak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kuru ot toplamak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge otu toplamak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında yabani ot toplamak birçok kişiye yardım edeceğine, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dağda ot toplamak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir