AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut tarlası gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak şöhret ve itibar kazanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada nohut toplamak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, keyfinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine inanılır.

Kahve falında nohut tarlası görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir