AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze nohut tarlası görmek

Kahve falında taze nohut tarlası görmek

Kahve falında taze nohut tarlası görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, getirisinden daha fazla olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bol kazanç elde edileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında taze nohut tarlası gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında taze nohut yemek mesleğinde geri plana düşeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Kahve falında taze nohut görmek endişelerinden kurtulacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze nohut yolmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir