AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek huzurunun da yerine geleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada nohut yolmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Kahve falında nohut tarlası görmek malını ve canını riske edeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut toplamak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir