AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada nohut görmek

Kahve falında tarlada nohut görmek

Kahve falında tarlada nohut görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, el açmayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tarlada nohut gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada nohut görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada nohut toplamak kazançlı işler yapacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada nohut yolmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut tarlası görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir