AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut tarlası görmek

Kahve falında nohut tarlası görmek

Kahve falında nohut tarlası görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, evindeki huzurun bozulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut tarlası gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında tarlada nohut toplamak borcunun çok olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında tarlada nohut yolmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada nohut görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohut tarlası görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek kişinin tek başına kalacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek yeni kişilerle tanışacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir