AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada nohut yolmak

Kahve falında tarlada nohut yolmak

Kahve falında tarlada nohut yolmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Kahve falında tarlada nohut yolmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında taze nohut yolmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil nohut yolmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada nohut toplamak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işinde aranan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tarlada nohut görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut tarlası görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir