AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya nohut ekmek

Kahve falında tarlaya nohut ekmek

Kahve falında tarlaya nohut ekmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet eder.

Kahve falında nohut tarlası görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tarlada nohut görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tarlada nohut toplamak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek işe başlanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir