AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada nohut toplamak

Kahve falında tarlada nohut toplamak

Kahve falında tarlada nohut toplamak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında tarlada nohut toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Kahve falında tarlada nohut toplamak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında nohut tarlası görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut yolmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek amacına nail olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir