AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak hayırlı yollara gireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak hastalıkların son bulacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak engellerden kurtulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak ona mutluluk getireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir