AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük borçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işarettir.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek yeni bir eve taşınılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, endişelerini silip atacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir