AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak mal ve varlık sahibi olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak hoş muhabbette olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak ister istemez başının belaya gireceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir