AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuş tutmak

Kahve falında muhabbet kuş tutmak

Kahve falında muhabbet kuş tutmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak büyük bir ikilemde kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak işlerin rayından çıkacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu bulmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir