AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, anne duasının açılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak ruhunu güzelleştireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak sevineceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir