AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, karısının çok mutlu olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu eline almak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir