AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, malının da hiç olacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir