AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, bazı ortak işlere gireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak makamını kaybedeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak saadete ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuş tutmak yeni maddi kapıların size açılacağın, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir