AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mini etek giymek

Kahve falında yeşil mini etek giymek

Kahve falında yeşil mini etek giymek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bedeninin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mini etek giymek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mini etek giymek adım atarken çok zorlanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mini etekle görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir