AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek yatırımların heba olacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında siyah mini etek giymek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mini etek giymek edilen duaların tutacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek giymek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek sıkıntıların aşılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında mini etek almak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir