AnaSayfa / Genel / Kahve falında mini etek giymek

Kahve falında mini etek giymek

Kahve falında mini etek giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet eder.

Kahve falında mini etek giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında mini etek giymek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mini etek giymek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek hararetli olayların meydana geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını mini etekle görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek maddi güç elde edeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir