AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mini etek giymek

Kahve falında kırmızı mini etek giymek

Kahve falında kırmızı mini etek giymek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek uzun sohbetler edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah mini etek giymek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mini etek giymek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında mini etek giymek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mini etek giymek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mini kot etek görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, bazı sırların açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir