AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını mini etekle görmek

Kahve falında başkasını mini etekle görmek

Kahve falında başkasını mini etekle görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sorunlarının azalacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını mini etekle gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah mini etek giymek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mini kot etek görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mini etekle görmek atılan adımların boşa gideceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mini etek giymek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi mini etek görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek niyetlendiği işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir