AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mini etek giymek

Kahve falında beyaz mini etek giymek

Kahve falında beyaz mini etek giymek büyük miktarda para kazanacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mini etek giymek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz mini etek giymek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah mini etek giymek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mini etek giymek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mini etek giymek değişik insanlarla karşılaşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek işlerin kapanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mini etek görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mini elbise giymek eşi ile arasının açılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir