AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mini etek giymek

Kahve falında siyah mini etek giymek

Kahve falında siyah mini etek giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kazancın arttırılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah mini etek giymek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında mini etek giymek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek giymek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah mini elbise giymek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mini etek görmek olaylı günler geçireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir