AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mini etekle görmek

Kahve falında kendini mini etekle görmek

Kahve falında kendini mini etekle görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mini etekle gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mini etek almak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi mini etek görmek düşmanına galip geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mini kot etek görmek ölümcül hastalıklara işaret, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, büyük problemler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini mini etekle görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mini etek giymek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir