AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil minder görmek

Kahve falında yeşil minder görmek

Kahve falında yeşil minder görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil minder gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil minder görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sünger minder görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minder dikmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minderle uçmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minder satın almak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında minder vermek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mindere oturmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalettir.

Kahve falında ıslak minder görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir