AnaSayfa / Genel / Kahve falında minder dikmek

Kahve falında minder dikmek

Kahve falında minder dikmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında minder dikmek gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında minder dikmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Kahve falında kirli minder görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalettir.

Kahve falında yer minderi görmek güzel günlerinin geride kalacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında minder yapmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün minder görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlar altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz minder görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski minder görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil minder görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir