AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorba içmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası içmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çorba içmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında mercimekli çorba görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir