AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek kazancının bereketleneceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ayıplı yolara sapacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek yaşama isteğinin artacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tamamen içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek pişirmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir