AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorba içmek

Kahve falında mercimek çorba içmek

Kahve falında mercimek çorba içmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, şeref ve rütbeye, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında mercimek çorbası içmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek verimli olacak işler yapacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak iyi geçiminin de bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası vermek göğüs germek zorunda kalınacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir