AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çorba içmek

Kahve falında yeşil çorba içmek

Kahve falında yeşil çorba içmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çorba içmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çorba içmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında balık çorbası içmek ekmeğin ve paranın da artacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinçli çorba içmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, gerginliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında tencereden çorba içmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çorba içmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Kahve falında kelle çorbası içmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir