AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği görmek rakiplerin üzüleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemek hayatın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir