AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimekli çorba görmek

Kahve falında mercimekli çorba görmek

Kahve falında mercimekli çorba görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli çorba gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Kahve falında mercimek çorba görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorba içmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak saygınlık göreceğine, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, başının ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir