AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, başarılı bir insan olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, iyiliğe ve güzelliğe tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, işlerin devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorba yapmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak onlar tarafından yüceltileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir