AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası içmek

Kahve falında mercimek çorbası içmek

Kahve falında mercimek çorbası içmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında mercimek çorbası içmek kazancın çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası vermek anne baba ile ters düşüleceğine, kazancının iki kat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet eder.

Kahve falında mercimek çorba görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir