AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek biçmek

Kahve falında mercimek biçmek

Kahve falında mercimek biçmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, daima önüne bakacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek biçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında mercimek biçmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil otları biçmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, şansının kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç biçmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil soğan biçmek verimin kaçacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Kahve falında tarla biçmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ot biçmek tövbelerinin karşılık bulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir