AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek herkes tarafından saygı göreceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında lahana bahçesi görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bahçede lahana görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana almak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil lahana toplamak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir