AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana bahçesi görmek

Kahve falında lahana bahçesi görmek

Kahve falında lahana bahçesi görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, iş kaybı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalettir.

Kahve falında lahana bahçesi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana bahçesi görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede lahana görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında lahana kesmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük lahana görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir