AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lahana toplamak

Kahve falında yeşil lahana toplamak

Kahve falında yeşil lahana toplamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil lahana toplamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında yeşil lahana toplamak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında kara lahana toplamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana topladığını görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında lahana toplamak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Kahve falında beyaz lahana toplamak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lahana yemek ekonomik gücün çoğalacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir